Fruit Springkastelen Festival -
 Willy Vancraen 
Onze samenwerking met Willy Vancraen heeft geleid tot de creatie van enkele unieke en fantastische springkastelen. 

Klimtoren Ananas

De Ananas klimtoren is ontworpen met oog voor detail en heeft een realistisch uiterlijk, compleet met de groene bladeren en karakteristieke schubben van een ananas. De klimtoren biedt kinderen urenlang leuk speelplezier. Er kunnen 4 spelers gelijk verdeeld op de ananas klimmen.

Glijbaan Banaan

Deze glijbaan in de vorm van een banaan. Dit unieke springkasteel is niet alleen leuk om naar te kijken, maar biedt ook talloze uren speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Slinger Aardbei 

De aardbei-vormige springkasteel is ontworpen met levendige kleuren en realistische details, zoals de groene stengel en karakteristieke zaadjes op de rode buitenkant van de aardbei. Deze top attractie biedt kinderen de mogelijkheid om met vier spelers op de aardbei te staan. Zij proberen om met de grote aardbei zo snel mogelijk hun tegenspelers eraf te duwen! Plezier verzekerd!

Watermeloen 

Rodeo

De opblaasbare watermeloen rodeo is ontworpen met levendige kleuren en realistische details, zoals de groene strepen op de buitenkant en de zwarte pitjes op het rode vruchtvlees. Eén speler neemt plaats in de uitsnijding van de watermeloen.De vier andere spelers trekken aan een touw en proberen de zittende speler van zijn kussen te krijgen.

Meer fruitvormige springkastelen: 

Heb je een eigen idee of project?

Ons team staat voor je klaar!
Wij helpen u graag om uw project tot een succes te maken.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op!

  • +32(0) 478 200 300

  • info@boingnv.be

  • Fabriekweg 15

    8480 Eernegem

    België


    Ma - Fri:
    8h30 - 12h
    13h - 17h
    Zat: Op afspraak
    Zon: Gesloten

  • BE0438 471 969

    RPRGent afdeling Oostende

Voornaam & Naam*

Telefoon*:

Email*:

Uw bericht of vraag* :